WordPress CSS Not Loading

I apologize for the lengthy write-up, but I want to be very crystal clear on my challenge and what I’ve experimented with, since I’ve tried out a large amount.

I have a self-hosted wordpress put in that is not loading CSS. I nuked my outdated Centos 7 box by accident, and figured this was the perfect time to adjust distros. The web site runs on a clean up-put in of Ubuntu 20 on a proxmox container with the adhering to setup:

>**net:/var/www/html/moorroyalty.com/wordpress$ cat /and so on/os-launch**
Name=”Ubuntu”
Variation=”20.04.4 LTS (Focal Fossa)”
ID=ubuntu
ID_LIKE=debian
Quite_Title=”Ubuntu 20.04.4 LTS”
Version_ID=”20.04″
>
>**website:/var/www/html/moorroyalty.com/wordpress$ nginx -v**
nginx edition: nginx/1.18. (Ubuntu)
>
>web:/var/www/html/moorroyalty.com/wordpress$ mariadb –version
mariadb Ver 15.1 Distrib 10.3.34-MariaDB, for debian-linux-gnu (x86_64) applying readline 5.2
>
>**[email protected]:/var/www/html/moorroyalty.com/wordpress$ php -v**
PHP 7.4.3 (cli) (crafted: Jun 13 2022 13:43:30) ( NTS )
Copyright (c) The PHP Group
Zend Motor v3.4., Copyright (c) Zend Technologies
with Zend OPcache v7.4.3, Copyright (c), by Zend Systems

I have almost everything established up to the issue that I can attain the initial wordpress set up site from the web. Please take note that I use Nginx Proxy Supervisor to proxy the http requests from the web to the container. So the path goes Net > Ngnix Proxy Manager > Net Server. I have not adjusted anything on the proxy manager, and it worked right before, so I am disregarding it for now.

When you load up the set up site, it hundreds devoid of CSS. I went as far as filling out the info and get a achievement website page. When you navigate to the homepage, it reveals the default site entry, but css still does not glimpse ideal. It is coloring fifty percent the site black, so I think its loading anything, but I can’t determine out what’s likely completely wrong.

[I’ve made sure that the file permission match what I found here](https://wordpress.org/assist/article/hardening-wordpress/#file-permissions) and even ran the command that will discover and transform the authorization for the information and folders respectively. Earning this adjust has had no influence. I manufactured positive that the file permissions match all the way up to the document root, excluding the /var listing (web pages are at /var/www/html/).

In all of my earlier tries, I unzipped the wordpress information and them moved them into the internet listing. I recognized that when you unzip the information, it dumps them into a folder referred to as ‘wordpress’. I resolved to unzip the folder in the world-wide-web root and left them in the wordpress folder it generates with whatsoever permissions it unzipped with, but modified the owner of the files to www-facts:www-information. I then transformed my nginx config to set the root to the new route, reloaded the web page in the browser and however acquired no CSS. Cleared my history, cache, and cookies to the starting of time, no CSS. Re-ran the instructions to uncover and transform the permissions, which it did, but nevertheless no CSS.

After all of that, if you fill out the installer information, it will entire with no problems. You can load the home website page. Even though it appears incredibly simple, it does appear to be to have some CSS utilized. If you go to the wp-admin webpage, issues go back again to no CSS with just plain textual content and text bins to kind your username and password. If you enter credentials, the site tells you the data you’re about to deliver is not safe, but lets you to continue on. On continuing, you are offered with the login site yet again with no error indicating the credentials entered were being incorrect. WTF.

Final point I will mention, this is the 3rd time I have rebuild the container all with the exact same results.

I am formally at a reduction. I you should not know what else to verify or why this is not functioning. If any person has any advice it would be enormously appreciated.

&#x200B

[This is the initial installer page. Isn’t this usually blue and pretty?](https://preview.redd.it/i1y2balw20b91.png?width=431&structure=png&auto=webp&s=5a692a03da6d002advert6a99503129ba7dc2d01ee80)

&#x200B

[After selecting a language, this page is shown. Still looks CSSless to me](https://preview.redd.it/iyc11ra030b91.png?width=1889&structure=png&automobile=webp&s=3a7f55a9341f55ac92c00c0d752455c3991e7c18)

&#x200B

[After clicking \”Lets Go!\” on the previous page, you get this. I KNOW for a fact that this page usually has some style applied to it. However, if you fill out the information the form works and the main homepage works.](https://preview.redd.it/i9o1g14430b91.png?width=902&format=png&automobile=webp&s=43eedf248e35294d4c046a9cdff5956eb5e2d772)

&#x200B

[This is what the main page looks like. It does look like it applied some CSS.](https://preview.redd.it/lwsks8ub30b91.png?width=1880&structure=png&auto=webp&s=6e8075f8315d2e9aa9befda5a0d1f23765f0f476)

Leave a Reply

Your email address will not be published.